Kerstoptredens 2023

Ook dit jaar laten wij met kerst weer van ons horen. Op dit moment staan er 2 kerstoptredens gepland.

Op 9 december zingen wij weer tijdens de jaarlijkse kerstmarkt van de Bodegraafse Ondernemersvereniging (BOV) die dit keer in het Evertshuis wordt gehouden. Tijdens deze vrij toegankelijke kerstmarkt die van 10.00 – 16.00 uur duurt, is iedereen van harte uitgenodigd om van de gezellige kerstsfeer te komen proeven. Wij zingen tussen 14.30 en 15.00 uur. Zien we jullie dan ook?

Op donderdagavond 14 december zijn wij door de Lions Club Bodegraven uitgenodigd om te zingen tijdens de Muzikale Kerstontmoeting waar ruim 100 seniore Bodegravers en anderen die een avondje uit goed kunnen gebruiken, genieten van een gezellige muzikale avond in kerstsfeer in het Evertshuis in Bodegraven. Een mooi initiatief waar wij graag onze medewerking aan verlenen.