Open repetitie 30 oktober 2023

Om geïnteresseerde dames kennis te laten maken met ons koor en te laten ervaren hoe het is om bij ons te zingen houden wij regelmatig open repetities. De eerstvolgende open repetitie is op maandag 30 oktober a.s. van 20.00 – 22.00 uur. Deze vindt plaats op onze repetitielocatie in IKC Schatrijk (voorheen Pax Christischool), Eendrachtsweg 30 in Bodegraven.
We zullen deze avond – net als tijdens de andere repetities – wat stemoefeningen doen om de zangtechniek te verbeteren en de stembanden opwarmen met wat vrolijke, makkelijk te leren ‘inzingers’. Daarna gaan we – onder leiding van onze enthousiaste dirigente Tanja – met elkaar aan de slag met het instuderen van een nieuw liedje. Ook nemen we de geïnteresseerden mee in het doorzingen en finetunen van ons bestaande repertoire. Halverwege de repetitie is er een pauze en is er tijd om onder het genot van een kopje koffie of thee met elkaar te kletsen en ook na de repetitie is er – voor wie dat wil – gelegenheid om nog even gezellig wat te blijven drinken en na te praten.
Kortom: een ‘fabuleuze’ gelegenheid voor wie graag eens wil ervaren hoe het is om met onze fijne groep zangeressen samen te zingen in een gezellige sfeer, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.
Klinkt dit jou als muziek in de oren? Voel je dan van harte welkom om je op 30 oktober a.s. bij ons aan te sluiten. Als je je van tevoren even aanmeldt, zorgen wij ervoor dat er een map voor je klaar ligt met al onze muziek; dan kun je de hele avond lekker met ons meezingen. Je kunt daarvoor contact opnemen met bestuurslid Joyce Smid, per e-mail aan info@koorfabulous.nl of telefonisch op 06-23888193. Graag tot dan!