Over ons

Wij zijn Koor Fabulous!, een ambitieus koor uit Bodegraven dat bestaat uit circa 60 enthousiaste zangeressen van uiteenlopende leeftijden. Naast kwaliteit staat plezier bij ons hoog in het vaandel.

Ons repertoire wisselt regelmatig en bestaat uit diverse muziekstijlen, waaronder pop, rock, soul, musical en a capella. Ook staan diverse kerstsongs op het repertoire van Fabulous!. Over het algemeen wordt er vierstemmig gezongen in het Engels.

Diverse keren per jaar hebben wij optredens. Dat kan een eigen concert zijn of een optreden elders tijdens een evenement bijvoorbeeld, soms alleen, soms samen met een ander koor of een orkest. Tijdens onze optredens zingen wij uit het hoofd, zodat we ons nog beter kunnen richten op het overbrengen van de muziek op ons publiek.

De repetities

Wij repeteren iedere week op maandagavond van 20.00 – 22.00 uur in de theaterzaal van het Evertshuis, Julianastraat 4 in Bodegraven, met uitzondering van de schoolvakanties.

Onder leiding van Tanja van Dijk-Lutke werken wij tijdens de repetities serieus en hard aan het instuderen en verfijnen van ons repertoire. Verder wordt er regelmatig aandacht besteed aan zangtechniek. Maar ook heerst er bij ons een gezellige sfeer.
Met behulp van digitale oefenbestanden bereiden de leden zich voor op de repetities en wordt een deel van de muziek thuis ingestudeerd.

Geschiedenis

Fabulous! is als Het Popkoor in 2007 ontstaan uit een samenwerking tussen Muziekvereniging Semper Avanti en Cultureel Centrum Het Evertshuis in Bodegraven. In het seizoen 2017 – 2018 heeft het koor alweer haar 10-jarig jubileum gevierd. Sinds oktober 2018 is Koor Fabulous! een zelfstandige vereniging.