Afsluiting seizoen 2018-2019

Gisteravond was de allerlaatste avond van het seizoen 2018-2019 voor Koor Fabulous! Het was een gezellig samenzijn bij één van de koorleden thuis, waarbij er gezongen werd in de tuin, er heerlijke hapjes waren, gemaakt door diverse koorleden en er gezellig gekletst en geborreld kon worden. Tegelijkertijd namen wij deze avond afscheid van dirigent Maurits Draijer. We hebben hem in het zonnetje gezet met een mooi afscheidscadeau om hem te bedanken voor de fijne muzikale samenwerking van de afgelopen 6 jaren, waar we met veel plezier op terugkijken.
Ook het bestuur werd met een klein presentje bedankt voor haar inzet en Connie Goedhart voor haar gastvrijheid.
We kunnen terugkijken op een mooi, muzikaal en gezellig, maar ook best wel roerig seizoen waarin flink wat veranderd is, maar we kijken ook met vertrouwen vooruit naar het nieuwe seizoen met hopelijk snel weer een nieuwe bevlogen en enthousiaste dirigent.
Fijne zomer allemaal en tot in september!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *