Jubileumconcert Van Der Wel-IJffonds in Woerden

Op 9 maart jl. trad Fabulous! op tijdens het jubileumconcert van het Van Der Wel-IJffonds in de indrukwekkende Bonaventurakerk in Woerden. Het was in alle opzichten een geslaagd concert. De kerk zat vol met bezoekers, er heerste een erg gezellige sfeer, we genoten van de mooie akoestiek en alle aanwezigen werden goed verzorgd met een hapje en drankje. Na afloop werden we overladen met allerlei leuke, positieve reacties. We kijken ook met veel plezier terug op de fijne samenwerking met Harmonie De Vriendschap, sopraan Anke Smits en organist Ad van Pelt. Ook complimenten voor violiste Lotte Stikvoort en natuurlijk voor de organisatie van deze geslaagde middag. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!

Sfeerfoto’s en een geluidsopname van dit concert zijn op Facebook te vinden.

Harmonie de Vriendschap en Koor Fabulous! tijdens één van de gezamenlijke stukken op 9 maart jl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *