Dirigent gezocht!

Na een fijne, zeer succesvolle samenwerking gedurende 6 seizoenen is het voor dirigent Maurits Draijer nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Hartstikke jammer natuurlijk, want wat hebben wij in de afgelopen jaren veel van hem geleerd en wat hebben we een hoop zangplezier met elkaar gehad! Daar zijn wij hem heel dankbaar voor en we koesteren veel mooie herinneringen aan de afgelopen jaren.

Gelukkig bieden veranderingen ook weer nieuwe mogelijkheden en kansen. Wij hebben dan ook met frisse moed een vacature opgesteld en daarmee is onze zoektocht naar een nieuwe dirigent gestart. Ken / ben jij iemand die aan dit profiel voldoet? Laat het ons dan gauw weten!

Vacature dirigent Koor Fabulous! vanaf seizoen 2019 – 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *